Jan Magnussen og Johnny O’Connell satte tredjebedste tid i GT2-klassen i første træning til ALMS-løbet på Mid-Ohio.

Magnussen satte tiden i Corvette #3 med 1:21,590 – en tid, der var hurtigst i klassen i lang tid. Teamkammeraten Oliver Gavin slog dog den tid senere i sessionen og endte på toppen foran Rahal Letterman BMW M3’en med Joey Hand og Bill Auberlen.

Et år efter Corvette Racing debuterede i GT2-klassen ser det ud til, at Magnussen og Co. for alvor kan forbedre resultaterne, der indtil videre har budt på podiepladser – ud over det øverste.

– Der er ingen tvivl om, at vi kører for at vinde og jeg tror på, vi kan gøre det, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse forud for løbet på Mid-Ohio.

– Vi har været med fremme flere gange i år, men små dumme uheld har kostet os dyrt. Desuden ser vi at Porsche, Ferrari og BMW skiftevis har været rigtig stærke, så der er ingen tvivl om, at vi har rigtig, rigtig hård modstand. Klassen må så absolut være en af de stærkeste klasser i sportsvognsracing i mange år, men vi har testet yderligere og føler os godt forberedt, så lad os håbe, at vi kan fejre vores 1 års jubilæum i klassen med en sejr, slutter Magnussen.

Løbet, der var 2 timer 45 minutter, kan følges live på nettet lørdag. Løbet bliver streamet live fra løbsstart kl. 15 lokal tid, kl. 21 dansk tid – se mere her.

Klaus Graf og Greg Pickett var hurtigst af alle i MuscleMilk Team Cytosport-Porsche RS Spyder. Hvorvidt de kan følge op på det er uvist, da Pickett hen mod slutningen af sessionen kørte af banen og beskadigede bilen kraftigt. Pickett slap uden skader.

Foto: ALMS