Det blev en svær kvalifikation for Corvette Racing på Miller Motorsports Park i Utah. Til fjerde afdeling af ALMS starter Jan Magnussen og Johnny O’Connell otter, en placering efter teamkammeraterne i den anden Corvette C6.R.

Risi Competiziones Jamie Melo og Gimmi Bruni satte igen tiden i kvalifikationen i Ferrari 430GT. Det italienske mærke stod særdeles stærkt på banen i Utah, hvor man skal ned på fjerdepladsen for at finde bedste ikke-Ferrari – Jörg Bergmeister og Patrick Long i Porsche 997 GT3 RSR.

– Jeg troede ikke, det var en kvalifikation, hvor jeg ville slutte otter på gridden. Vi ved ikke hvilke dæk de andre brugte, men vi har et Michelin-dæk, som vi ved er gode i en time i meget varmt vejr. Vi kørte fire eller fem omgange inden for en tiendedel sekund til slut i kvalifikationen. Måske vil konkurrenterne falde tilbage mod os hen mod slutningen af et stint. Vi har biler, der kører godt, men af en eller anden grund er farten der ikke helt, siger Magnussens teamkammerat Johnny O’Connell til ALMS’ hjemmeside.

I LMP1-klassen var det David Brabham og Simon Pagenaud, der tog pole position.

Foto: ALMS