Jan Magnussen er nu endegyldigt sat ud af kampen om mesterskabet i ALMS, hvor han i weekenden måtte se på fra sidelinjen, efter motorproblemer ramte hans Corvette C6.R.

Jan Magnussen var kun lige kommet i bilen efter pitstop, og fra fjerdepladsen måtte danskeren lade sig udgå med overophedet motor.

– Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Uheldene vil ingen ende tage og det er dybt frustrerende. I denne weekend havde vi en rigtig god racerbil og jeg følte faktisk, at jeg havde den bedste bil på banen. Så jeg var optimistisk og troede på, at vi kunne sejre, men jeg nåede ikke så langt, så var det slut, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

– Jeg kan ikke længere gå efter mesterskabet, så resten af løbene vil vi udelukkende gå efter sejre. Det positive er, at vi har fundet farten, så nu skal vi bare have holdbarhed, slutter Magnussen.

Teamets anden bil med Oliver Gavin og Olivier Beretta sluttede på andenpladsen efter den vindende Ferrari med Jaime Melo og Gianmaria Bruni. Auberlen og Milner tog den sidste podieplads i Rahal Letterman BMW M3.

Dyson/Smith vandt samlet i Lola-Mazda-prototype. Næste løb i ALMS er den 22. august på Elkhart Lake.

Foto: ALMS