Med Le Mans i bakspejlet og NASCAR-debuten vel overstået retter Jan Magnussen og resten af Corvette Racing nu fokus mod ALMS.

Med tre ud af ni kørte afdelinger er Jan Magnussen og Johnny O’Connell femmer i mesterskabet, 25 point efter spidsen – Jörg Bergmeister og Patrick Long i Porsche.

Søndagens løb på Miller Motorsports Park i Utah bliver debuten på netop denne kuperede bane til Corvette C6.R i GT2-klassen. Det bliver dog ikke eneste udfordring, da der loves varmt vejr til søndagens løb.

– Med varmen og højden kunne dette blive det mest fysisk krævende sprintløb i år. Varmt vejr vil sætte fokus på dækkene. Det er to år siden jeg sidst kørte på Miller Motorsports Park med GT1-Corvetten. Det er en fed bane, og den skulle passe til Corvetterne i GT2-trim. Jeg har store forventninger, siger Jan Magnussen til ALMS’ hjemmeside.

Magnussen og Co. i Corvette-lejren kommer måske op imod endnu hårdere konkurrence, da de fleste Ferrari-teams nu også har valgt at gå over til E85-brændstof. Blandt andet Risi Competizione-teamet forventer øgede præstationer til weekenden.

ALMS kører træninger og kvalifikation lørdag og løbet søndag. I fredagens træning endte Corvette Racing #3 med Jan Magnussen og Johnny O’Connell som firer i klassen.

Foto: ALMS