Jan Magnussen er nu klar til DTC og Scandinavian Touring Car Cup i 2010. 2008-mesteren bliver genforenet med sin bil fra Team Den Blå Avis fra 2007, når han for Team Bauhaus Telesikring skal tilbageerobre titlen – og forsøge at tage den skandinaviske krone også.

– Der er godt styr på tingene, så det giver en god ro at skulle køre her, siger Jan Magnussen om den nye konstellation, hvor hans tidligere værste rival Casper Elgaard nu bliver teamkammerat.

Jan Magnussen og Michael Klostermann løfter sløret for 2010-raceren

– Casper utroligt stærk, hvilket han viste, da han kørte BMW sidst, men vi fik også styr på det. Jeg forventer dog, at Casper nok bliver den hårdeste konkurrent, siger Jan Magnussen om sin teamkammerat, der har tre DTC-titler i bagagen.

Ud over at skulle dyste om DTC-titlen i år, så skal de to BMW-kørere også kæmpe med om Scandinavian Touring Car Cup. Et nyt mesterskab, hvor Team Bauhaus Telesikring har en sund respekt for de kommende konkurrenter.

– Vi skal have så meget med fra Jyllandsringen som muligt, for Gøteborg og Knutstorp bliver hårdt, siger Magnussen om de to afdelinger i det svenske. Særligt det første besøg i Sverige bliver et nyt bekendtskab, da danskerne her skal køre på bybanen i Gøteborgs havn.

Michael Klostermann har afsløret Jan Magnussens 2010-racer (klik for stort foto)

– Man skal passe godt på murene, siger Magnussen om sin erfaringer med bybaner fra USA.

– Det er en fed oplevelse at køre på gadebaner, særligt hvis man ikke selv ejer bilen, joker han videre.

Jan Magnussen kommer til at springe over Juniløbet, der kolliderer med forpligtelserne i USA. Reglementet i DTC i år foreskriver dog, at man skal trække to løb fra.

Fotos: Racemag