Tidligere på ugen var der rygter fremme om at James Thompson skulle køre den nye Lada Priora i Portugal, og i dag kunne den Russiske fabrik så offentliggøre aftalen. En aftale som betyder at James Thompson vil deltage i de resterende WTCC løb som ikke kollidere med hans løbskalender for BTCC. James Thompson udtaler at “Det bliver en stor udfordring at være med i sådan et projekt helt fra begyndelsen, og jeg ser meget frem til det”.

James Thompson er dog også klar over at projekter vil tage tid, og udtaler derfor også at “det helt sikkert vil tage tid at for den op på niveau med de andre, men vi tage et skridt ad gangen, og ellers tage det som det kommer”.

Teamejer og racerkører Viktor Shapovalov siger i forbindelse med aftalen at “Når vi nu tager et stort skridt fremad med den nye bil, er det også naturligt at mit fokus skal være på at drive teamet i stedet for at køre. Jeg er sikker på at James vil få en stor betydning for teamet, og vi ser frem til at kunne udnytte hans store erfaring både på kort sigt og længere sigt.”

Foto: FIA WTCC