De større racernavne fortsætter med at melde sig under DTC’s faner for 2009. John Nielsen har netop meldt sin ikke uventede tilbagevenden, og nu kan Hartmann Honda Racing præsentere James Thompson i en opdateret Honda Accord.

Selvom det Herning-baserede team havde sat begge biler til salg, stiller de nu med et på papireret endnu stærkere hold i 2009 – og for anden sæson altså også med den tidligere BTCC- og WTCC-kører.

– Vi var utroligt glade for samarbejdet med James sidste år, og han kunne også godt lide at være en del af teamet, så det har været helt naturligt for begge parter at arbejde hen imod en ny aftale for den kommende sæson, og det er lykkes, siger teamejer Hans Hartmann.

Begge biler vil blive opdateret med de seneste specifikationer fra WTCC 2008, hvor Thompson kørte en Accord til sejr på Monza. Men også serviceringen og ingeniørsiden får et løft i 2009:

– En ny tuner har stillet os en bedre motor i udsigt, og i forhold til den opsætning, som vores biler fremstod i ved sæsonafslutningen, er der tale om et markant skridt fremad, så nu skal konkurrenterne bare have en over nakken, erklærer Hans Hartmann.

Hartmann Honda Racing har indgået et samarbejde med Hexathron Racing Systems, hvorfra Hartmann Honda Racing får adgang til en gruppe teknikere, som har erfaring fra WTCC. Teknikerne vil også være til stede med teamet på de danske baner i år.

Ligesom sidste år planlægger Hartmann Honda Racing at stille til start med to biler i Danish Touringcar Championship. For tiden forhandler man med en kører om at blive teamkammerat med James Thompson, men endnu har man ikke indgået nogen aftale.

Følg med på Racemag for en kommentar fra James Thompson.

Fotos: Morten Kimer Hansen