Den unge, lovende gokartkører Jacob Mathiassen træder nu ud af en sabbat på to år fra motorsporten og ind på asfaltbanerne i 2013-sæsonen.

Hobrokøreren stiller med sit eget Team M.Motorsport Hobro og den Peugeot 106 GTI, som Dennis Bannergaard tidligere har kørt til en 3. og en 2. plads i mesterskabet i henholdsvis 2010 og 2011. Målene for 2013 er at vinde rookiemesterskabet og at komme i top 5 i det generelle mesterskab.

Jacob Mathiassen går fra sabbat til banesport

Jacob Mathiassen begyndte i gokartsporten som 10 årig på gokartbanen i Mou, hvor den kendte Danske flerdobbelte Le Mans vinder Tom Kristensen også startede sin karriere.

Den 19-årige kører har gennem årene deltaget i gokartklasserne Formel Junior, POP hvor han har hentet mange pokaler med hjem.

I 2009 deltog han i Rotax Junior for Team Spiritkart, hvor han opnåede flere Top 3. placeringer i både det Danske og det Jyske mesterskab. I 2010 rykkede Jacob op i Rotax Senior, og blev en del af RBR Racing, som har Ronnie Bremer bag teamet. Det blev en meget lærerig sæson drives semi-professionelle team. Jacob fik mange gode erfaringer og teknikker med, som kan bruges fremadrettet i banesporten.