Suzuki Motorsport og teamchef Anders Lysen (Sorø) fik en perfekt afslutning på 2015-sæsonen, da man stillede til start i landsfinalen i Yokohama-mesterskabet. I Kolding mødtes de bedste kørere fra henholdsvis vest- og øst-mesterskaberne for at finde ud af, hvem der var bedst.

”Vi vandt finalen i to-liters klassen, og det var det, vi kom efter. Jeg havde håbet på at vinde øst-mesterskabet, men det kunne vi ikke, og så må vi tage landsmesterskabet i stedet for,” siger Anders Lysen. ”Det var fedt. Og man kan ikke få armene ned, når man har vundet klassen i konkurrence med så dygtige kørere.”

Gennem de fire heats kæmpede Anders Lysen med Carsten Jensen, der er fast kører i DM-serien, og det blev til en række tætte opgør.

”Det var min trofaste mekaniker, Allan Kirkegaard, som sad ved siden af mig, talte omgange og råbte til mig, når det ikke gik stærkt nok,” siger Anders Lysen. ”Da vi fik kørt lidt gummi i asfalten, var det en rigtig sjov hastighedsprøve. Det var ikke bare en industriprøve. Der var vinkelsving og steder, hvor bilerne løfter sig lidt. Det er noget af det bedste, vi til dato har kørt til Yokohama-mesterskabet.”

2015-sæsonen er nu afsluttet for Suzuki Motorsport, og det har været et godt år.

”Tidligere på året blev Kenneth Madsen og Henrik Dernoff Danmarksmestre i rally, og i Yokohama-finalen fik vi det, vi kom efter, nemlig en sejr,” siger Anders Lysen. ”Der skal lyde en stor ros til teamet. Uden dem var vi ikke nået dertil, og jeg vil også gerne takke sponsorerne for deres opbakning. Og vi kommer igen i 2016.”