Hvem er The Stig? Et spørgsmål mange sikkert har funderet over de seneste år. The Stig er racerkøreren der i Top Gear sætter de hurtigste omgange i programmets udvalgte superbiler, men identiteten får vi måske aldrig oplyst – eller?

Da den nye sæson 13 i går tørnede over skærmen på BBC, til stor glæde for de mange Top Gear fans, blev The Stig faktisk afsløret. Under Simpson hjelmen med det det blå-coatede visir, gemte selveste Michael Schumacher sig! Schumacher kørte i samme udsendelse, den hurtigste tid blandt blandt programmets superbiler i en sort Ferrari FXX med over 7. sekunder ned til nærmeste forfølger på listen.

Hvad skal man så tro? Har Michael Schumacher virkeligt haft tid til at at lege “The Stig” de sidste mange år? Næppe, men ingen kan bekræfte det, og BBC vil da heller ikke be- eller afkræfte om Schumacher er manden i dragten. Her på redaktionen kan vi desværre ikke afsløre hvem den rigtige “The Stig” er, eller om det er skiftende kørere gennem de forskellige sæsoner. Ifølge Ferrari findes der 31 Ferrari FXX’er i verden, og den eneste der er produceret i sort, ejes af Michael Schumacher! Resten er røde eller gule.

Om det er et mediestunt af BBC eller ej må i selv vurdere, men rart at se at den syvdobbelte verdensmester stadigt kan jokke på sømmet!