Rob Huff tog sin tredje sæsonsejr og sin niende podieplads med en start-mål-sejr i Macau. Var det ikke for fire nulscorer i begyndelsen af sæsonen, kunne briten have været en titeludfordrer helt til det sidste.

I stedet blev det dog til en dominerende sejr fra pole position og en ottendeplads i andet løb. Femtepladsen i den samlede stilling var det bedste, det kunne blive til for Huff.

– Det var en perfekt-bil-perfekt-løb-dag, og jeg er utroligt glad for resultatet. Race 1 var rigtig godt. Det er ret usædvanligt at køre rundt i Macau uden de mindste fejl, uden endda at ridse sidespejlet, og jeg kunne bevare fordelen ved polen. I de første 3-4 omgange presse Monteiro meget hårdt bag mig, men så åbnede forspringet op og alt gik godt, siger Rob Huff i en pressemeddelelelse.

– I race 2 blev jeg fanget i den typiske flaskehals i første sving og kæmpede så for at tage nogle placeringer tilbage. Jeg sluttede otter og er meget glad for at være femmer i den samlede stilling og den bedste Cruze i mesterskabet, siger Huff om sæsonen.

Alle Rob Huffs tre sejre er kommet på bybaner – først i Marrakech, så i Pau og endeligt i Macau. Brands Hatch, Imola og Okayama gav også podieplaceringer til briten.

Foto: fiawtcc.com