10 bekræftede kørere, to mulige og så en håndfuld nordmænd. Sådan ser Auto-G DTC-feltet ud med halvanden uge inden sæsonstarten ved Padborg Open den 4. og 5. maj.

Elgaard Motorsport og Team Polar Seafood Racing stiller begge med tre biler hver, hvor alle kørerne er bekræftede.

Ronnie Bremer har også meldt ud, at han kører DTC i eget team, men er endnu ikke tilmeldt Padborg Open. Hertil kommer Dennis Lind samt Kim Rødkjær Sørensen, der begge stiller med eget team.

Tidligere løftede iværksætteren Kim Rødkjær Sørensen, at han ville stille med to biler.

– Det bliver desværre ikke til noget, for vi har ikke kunnet få den anden bil. Men vi glæder os til at komme i gang og har lige testet på Ring Djursland, hvor alt gik perfekt og vi har fået sat bilen godt op, siger Kim Rødkjær til Racemag.

Elliot Winther debuterer

En anden overraskelse på startlisten til årets første løb er Elliot Winther. Den unge Roskilde-kører har med succes taget turen op gennem gokart, Formel Ford og Peugeot Spider Cup – og nu kommer altså DTC-debut for den unge kører.

– Det gik overmåde godt i Spider Cup sidste år, så alle sagde, at i år ville han vinde det. Men vi vil gerne prøve noget andet. Og fx 1600 Challenge giver skidegodt ræs, men det er ikke den helt rigtige vej, hvis man gerne vil køre GT-biler i fremtiden. Vi har derfor arbejdet på DTC, men det er ikke rigtig lykkedes, før DTC og Peter Elgaard kom med et tilbud om at køre gæstebilen – så det gør Elliot til sæsonpremieren, siger Elliots far Jens Winther jr. til Racemag.

– Vi arbejder fortsat på DTC i år for Elliot, men nu får han chancen for at prøve at køre med tag for første gang. Og jeg er sikker på, at han går fornuftigt til værks, slutter han.

Endelig er der Jan Magnussen og Henrik Jansen, som også forventes at stille til start i eget team, efter Fukamuni Racing sidste år lukkede ned for aktiviteterne. Blandt de øvrige kørere, Racemag har talt med, står bl.a. Michael Outzen på spring – uden dog at have et sæde i skrivende stund.

Det forventes, at 11 kørere deltager i den norske NTCC-serie, der deler nogle af løbene med danske DTC. Fire af dem er i skrivende stund tilmeldt Padborg Open

Sådan ser den formodede DTC-startliste ud til Padborg Open:

# Kører Team Bil
4 Elliot Winther DTC Ford Mustang
5 Casper Elgaard Elgaard Motorsport Chevrolet Camaro Gen-5
8 Patrick Egsgaard Elgaard Motorsport Chevrolet Camaro
74 Nicki Petersen Elgaard Motorsport Ford Mustang
10 Ronnie Bremer Bremer
24 Kim Rødkjær Sørensen Bellevue Raceclub Chevrolet Camaro Gen-5
60 Dennis Lind DMD Chevrolet Camaro
61 John Nielsen Team Polar Seafood Racing Ford Mustang
62 Anders Fjordbach Team Polar Seafood Racing Ford Mustang
63 Jesper Sørensen Team Polar Seafood Racing Ford Mustang
23 Jan Magnussen ? Chevrolet Camaro

Ikke bekræftet

32 Henrik Jansen ? Chevrolet Camaro

NTCC-kørere

28 Molly Pettit Ford Mustang
42 Bjarne Nordal Chevrolet Camaro Gen-5
43 Marius Nakken Chevrolet Camaro Gen-5
58 Ronny Vestengen Chevrolet Camaro Gen-5

Sådan ser DTC-kalenderen 2013 ud.