De danske kørere David Heinemeier Hansson og Jan Magnussen var med fremme i den første træning til weekendens løb på Road America i ALMS.

Lucas Luhr fra Muscle Milk Pickett var endnu engang hurtigste kører – han deltager sammen med Klaus Graf i LMP1-klassen. Sæsonen igennem har de vist sig ret suveræne.

I LMP2 var David Heinemeier Hanssons teamkollega Martin Plowmann næsthurtigst. Hurtigste kører i den klasse var den rutinerede Christophe Bouchut fra Level 5 Motorsports. Der var kun 0.215 sekunder imellem bilen fra Level 5 Motorsports og danskerens racer fra Conquest Endurance-teamet, så der er endnu engang lagt op til en tæt weekend i LMP2-klassen.

Jan Magnussen satte i GT-klassen tredjebedste tid til træningen, hvor Jörg Bergmeister fra Flying Lizard Motorsport var hurtigst. I GT-klassen er det en tæt kamp mellem bilmærkerne Porsche, Chevrolet, Ferrari og BMW. Corvette Racing teamet gjorde det dog godt i træningen på Road America med to biler i top tre, da Magnussens søsterbil satte næsthurtigste tid.

Læs mere om træning og kvalifikation i morgen lørdag på Racemag.