Det bliver Alex Brundle og Olivier Pla, danske David Heinemeier Hansson kommer til at dele OAK Racings Morgan #24 i WEC og dermed også Le Mans.

Det står nu klart, efter det franske team har offentliggjort trioen af kørere, der skal deles om den ene af to LMP2-racere fra det Le Mans-baserede team.

Olivier Pla var også fast mand hos OAK Racing i 2012, mens Alex Brundle gjorde indhop hos teamet i to løb i WEC – Bahrain og Brasilien.

– Jeg kan ikke vente med til WEC-sæsonen begynder med en så stærk lineup og et superbt team. Det er fantastisk at begynde en sæson, hvor du allerede kender bilen, teamet og dine medkørere. Jeg tror vi har alletiders chance for at opnå noget særligt med denne pakke. Silverstone kan ikke komme hurtigt nok, siger danskeren i en pressemeddelelse.

Heinemeier Hansson tager for første gang i sin korte racingkarriere hul på en sæson i sammen klasse og bil, som han sluttede. Efter gode resultater i ALMS satser udenlandsdanskeren nu helthjertet på VM i sportsvogne.

– Vores første lineup, der bliver offentliggjort, har et stærkt samarbejde efter at have arbejdet sammen i 2012. Det er åbenlyst et godt udgangspunkt. Olivier er utroligt hurtig og erfaren, mens David sidste sæson viste, at han er blandt de allerbedste ‘silver-kørere (ACO’s klassificering, red.). At dømme ud fra det niveau, han har nået på så kort tid, så er jeg sikker på, at han stadig kan forbedre sig, siger teamchef Sébastien Philippe.

OAK Racing tester på Paul Ricard om en måned, inden sæsonstarten går på Silverstone den 13.-14. april.