Det har været kendt i tre uger, at David Heinemeier Hansson skulle køre 6 Hours of Spa for OAK Racing. Nu er det også klart, at danskeren debuterer i Le Mans for det franske team.

David Heinemeier Hansson i ALMS 2012 - nu også klar til Le Mans

OAK Racing har netop bekræftet deres kørerlineup til 24-timersklassikeren. Heinemeier Hansson, der har bopæl i USA, skal køre sammen med Bas Leinders og Maxime Martin i OAK Racings Morgan LMP2 #35. Både Bas Leinders og Maxime Martin har erfaring fra Le Mans.

– Jeg er lykkelig over at slutte mig til OAK Racing for 6 Hours of Spa og Le Mans 24H. Det har været min drøm at køre på Le Mans i mange år, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre team og en bedre bil til det. Morgan LMP2 2012’eren har allerede vist masser af fart i 12 Hours of Sebring og senest i Long Beach, siger David Heinemeier Hansson i en pressemeddelelse.

– Det er også fantastisk, at jeg kan køre den samme bil, som jeg allerede kender godt fra Conquest Endurance i ALMS. Så med et godt kørerlineup, en fantastisk bil og et fantastisk team, så synes jeg alt er på plads til at være en seriøs kandidat til podiet i begge løb. Det bliver ikke nemt med så mange gode teams i LMP2 i år, men jeg kunne ikke ønske mig en bedre chance for det, slutter han.

Selvom David Heinemeier Hansson er Morgan #35’s ‘gentleman driver’, som reglerne foreskriver, så kommer it-kometen med to friske podiepladser i netop en Morgan LMP2 i ALMS.

Det bliver den tredje bil, teamet indsætter i årets WEC. OAK Racing deltager også med en LMP1 og yderligere en LMP2-racer.