Hartmann Honda Racing melder sig nu klar til Sommerløbet på Ring Djursland. Det Herning-baserede Honda-team har ellers haft fokus på FIA ETCC denne sæson, hvor det  blot er blevet til et par optrædener i danske DTC. Men teamet stiller efter alt at dømme med to biler til femte afdeling.

– Vi kommer med et ungt supertalent, siger Hans Hartmann til Racemag og tilføjer: – Mig! Og så arbejder vi på at få Wolfgang Treml til at køre den anden, da James Thompson ikke kunne komme, siger teamchefen, der dermed for anden gang sætter sig bag rattet i Honda Accorden.

Teamet havde ellers håbet på Thompson i den ene bil, men da briten er blevet forhindret, bliver det med en ny konstellation i teamet.

Rygter har ellers meldt om en mulig aflysning af afdelingen på Ring Djursland, selvom blandt andre Jason Watt og Robert Schlünssen tidligere har meldt ud, at de kører. Efter hvad Racemag erfarer, er tilmeldingerne dog begyndt at komme ind til DTC-organisationen.

Hartmann Honda Racing kommer også til Grand Prix Danmark, hvor DTC efter planen igen skal stå over for de svenske konkurrenter fra STCC.

– Vi arbejder på en aftale med Treml, der var et behageligt bekendtskab på Salzburgring, og så har vi Thompson med også. Til DM-finalen kommer vi nok blot med en enkelt bil, da den anden skal være klar til ETCC-finalen på Franciacorta, slutter Hartmann til Racemag.

Foto: fiaetcc.com