Hartmann Honda Racing må efter Sommerløbet på Ring Djursland afskrive den Honda Accord, James Thompson kørte til sejr i første løb.

– Der bliver ikke taget noget hensyn, og man tror, at det er stockcarløb, og at løbet skal afgøres på de første 25 % af den første omgang, siger teamejer Hans Hartmann i en pressemeddelelse.

– Man havde altså 22 omgange til at gøre tingene færdige i, men man skal selvfølgelig lige lave ballade fra sving 1. Vi mistede i hvert fald ikke en mand i dag, men vi mistede i hvert fald en bil. Det var nok det mest positive, siger Hans Hartmann.

Ironisk nok havde James Thompson spøgefuldt sagt til teamejer Hans Hartmann, at han selv ville køre bilen, så herningenseren ikke skadede den.

– Selvfølgelig er det et hændeligt uheld, det er al motorsport, når det går galt, men der er noget, som udløser det, og det er, at der er nogen, som slet ikke tager nogen som helst hensyn til hinanden,” siger Hans Hartmann.

– Vi kom hjem fra EM-løbet i Østrig uden en eneste ridse, og så kommer vi til Danmark, og så er det bare djævlerace igen. Det bliver man bare ved med. Det er som om det ikke vil ende. Desværre, slutter han og trøster sig dog med, at Wolfgang Treml kunne tage en podieplads i andet løb.