Udsigten til den kommende GP3-sæson bliver spændende. Der er linet et felt op med nogle af de bedste kørere og teams.

Virgin Racings teamchef har for nylig meddelt, at de stiller op med et team i GP3 – med navnet Manor Racing. GP3-teamet deler alle faciliteter med formel1-teamet, og bedste kører i teamet får såmænd en test i Virgin F1.

– Manor Racing er en fantastisk mulighed for unge talenter. Der er rig mulighed for at integrere sig i F1-teamet og klatre op af stigen i Virgin Racing. Udover at GP3-teamet modtager support fra F1-engineers, så får de samme faciliteter som F1 teamet, som har adgang til f.x simulator. Prikken over i’et er selvfølgelig at bedste kører får en F1-test hos Virgin Racing, fortæller John Booth om konceptet i GP3.

Men selvom Virgin Racing ser ud til at stille med et stærkt team, så har ART Grand Prix-teamet netop præsenteret deres kørere  – som er……. utrolig hurtige! Esteban Gutierrez, Alexander Rossi og Pedro Enrique.

– Vi er glade for at kunne offentliggøre vores fulde køreropstilling så tidligt på sæsonen. Esteban kender ART GP meget godt og har gjort et fantastisk stykke arbejde i formelbiler, og især med os sidste år i F3 Euro Series. Alexander er en særdeles lovende ung kører og Pedro har vist en sjælden beslutsomhed i alle de test, vi har foretaget. Jeg er virkelig overbevist om, at vi vil være i stand til at kæmpe for podiepladserne og vinde, fortæller Frederic Vasseur.

Alexander Rossi er specielt af de store navne. Amerikaneren har for nyligt testet F1 med BMW-Sauber, og vandt World Cuppen i FBMW 2008. I 2009 var hans rookie-år i Formula Master, hvor det blev til en samlet fjerdeplads i serien – altså bedste rookie. Rossi testede for nylig også Gp2 hvor han var uhyre hurtig….

Danske Michael K. Christensen der for nylig valgte GP3-Serien i samarbejde med MW Arden-teamet, ser frem mod nogle hårde duellanter. Det er ikke første gang danskeren møder Alexander Rossi. Tilbage i 2008 tog amerikaneren sejren i BMW World Cuppen lige for næsen af danskeren. Det skal blive flot at se hvad et så vores danske talent kan vise de udenlandske topkørere.

Første testsession bliver 3. Marts på Paul Richard.