Det var blot andet løb for de to rookies i Auto-G DTC, da serien gæstede Classic Race Aarhus i pinseweekenden.

Den blot 18-årige Nicki Petersen har til 2013 taget springet til Dansk Motorsports kongeklasse, efter sidste år at have dystet i den populære Legend Cup. I debutløbet på Padborg Park var Nicki Petersen bedste rookie i Auto-G DTC feltet, og den præstation blev fulgt op i Aarhus, hvor den unge racerkører var sjette hurtigst i lørdagens tidtagning.

Første løb bød på en rundtur efter et par omgange, hjulpet på vej af Kim Rødkjær, der senere blev straffet for forseelsen.

Med en lettere medtaget Camaro kommer Elgaard Motorsport-køreren i mål på en niendeplads.

Frem til søndagens løb skifter teamet de defekte dele, men desværre vendte heldet ikke for Nicki Petersen, der startede som nummer syv. Efter løbet, der endte med en ellevteplads, indrømmer Nicki Petersen at nogle dumme fejl, der straffes ekstra hårdt på en bybane, var årsagen. Bl.a. forsøgte Nicki Petersen midtvejs i løbet at overhale Kim Rødkjær for enden af langsiden. Forsøget ender dog med en snurretur og dermed tab af placeringer.

– Generelt er jeg nogenlunde tilfreds med weekendens slutfacit. Banen her i Aarhus var utrolig sjov at køre løb på og jeg får værdiful erfaring hver gang, jeg sidder i bilen. Det har været den mest utrolige sæsonstart. Bedste rookie på Padborg Park og to hektiske gadeløb her i Aarhus som skærende kontrast. Nu ser jeg frem til næste afdeling på Jyllandsringen, som jeg kender godt fra andre klasser, Nicki Petersen i en pressemeddelelse.

Nicki Petersen er samlet nummer seks i Auto-G DTC mesterskabet. Tredje afdeling i Auto-G DTC køres på FDM Jyllandsringen i weekenden 15. og 16. juni.