På lørdag køres fjerde afdeling af Danish Endurance Championship, og der er lagt op til en ordentlig herrefight mellem de hurtigste i serien i den største klasse, hvor også de bedste chancer for den generelle sejr ligger.De to Porsche-mandskaber Team Jakobsen Motorsport og Nissen Racing blandt topfavoritterne. Team Jakobsen Motorsports sorte Porsche 911 med Michael Jakobsen og Ole Christophersen, fører årets distancepokal, hvor de har tilbagelagt 30 km mere end noget andet hold, men de har endnu årets første generalsejr til gode. Dem har Nissen Racings duo Michael Nissen, og Michael Holden til gengæld to af.

Men ingen af de to Porscher kan komme sovende til en sejr for årets hurtigste vogn er nemlig den BMW M3, som Team Caramba indsætter med trioen Michael Klostermann, Michael Outzen, og Kim Holmgaard. I alle årets tre hidtil kørte afdelinger har teamet sikret sig pole position, men i samtlige løb har de været uheldige enten i form af teknisk defekt eller sammenstød. Kan de undgå disse, er BMW teamet et rigtig godt bud på en vinder når løbet flages af på FDM Jyllandsringen.

En outsiderhold til generalsejren er DK Motorsport Trioen Lars Højris, Per Johansen, og Tom Pedersen, som før har drillet de store teams i den største klasse, på trods af at de kører i to-liters klassen. Men den specialbyggede Opel Corsa er så hurtig, at den ofte blander sig helt i topkampen. Og det var netop hvad DK Motorsport tidligere på året gjorde, da de sejrede på Ring Djursland.

Om det bliver en Porsche, BMW eller Opel der kommer først over stregen på Lørdag er ikke til at vide – men det bliver 4 spændende timer med masser af udfordringer og hvad der ser ud til at blive noget omskifteligt vejr til at øge spændingen.