Hvad det første løb måske savnede af dramatik, havde det andet løb i Auto-G Danish Thundersport Championship.

John Nielsen vinder foran Casper Elgaard og Jens Edman.

Det var netop svenskeren, der startede fra pole position – tydeligvis til stor forvirring, da de officielle startlister viste, at der var vendt på top seks fra første løb, så Anders Fjordbach skulle starte på pole. I forvirringen blev det dog besluttet, at der blev holdt fast ved startopstillingen med en omvendt top otte, som det har været tilfældet i hele sæsonen.

Her tog Edman starten foran en lynstartende Casper Elgaard. Elgaard forsøgte gennem de første omgange til højre og venstre på den defensive svensker fra Bryntesson Motorsport, men forgæves. På tredje omgang er der dog kontakt mellem de to på bagstykket af Jyllandsringen, og den kontakt bliver takseret til en strafbane til Casper Elgaard.

Stark Racing-køreren må dermed overlade føringen til John Nielsen, men holder fast i andenpladsen. Jens Edman holder sin tredjeplads i mål – også selvom Mikkel Mac flere gange forsøger helt til sidst at snuppe det nederste podietrin. Det lykkes til dels på sidste omgang for enden af publikumslangsiden, desværre under gult flag, hvilket kostede en tidsstraf på 20 sekunder.

Bag Mac og Edman slutter Dennis Lind som femmer, selvom Memphis Racing-køreren med #60 på siden flere gange forsøgte sig på Mikkel Mac. På ottende omgang er det også lige før Roskilde-køreren kan overliste falstringen for enden af langsiden, men Fukamuni Racing-køreren holdt lige nøjagtigt Lind bag sig.

Uvant slutter Jan Magnussen på en sjetteplads. Magnussen havde dog undervejs tydelige problemer med bremserne på sin Camaro-racer.

Resultatet af andet løb i Auto-G Danish Thundersport Championship ved Grand Prix Danmark:

Pos

Navn

Bil

1

John Nielsen Chevrolet Camaro Gen-5

2

Casper Elgaard Chevrolet Camaro Gen-5

3

Jens Edman Chevrolet Camaro

4

Dennis Lind Chevrolet Camaro Gen-5

5

Jan Magnussen Chevrolet Camaro ZZ4

6

Mikkel Mac Chevrolet Camaro ZZ4

7

Marius Fjeld Chevrolet Camaro

8

Anders Fjordbach Chevrolet Camaro Gen-5

9

Bjarne Nordal Chevrolet Camaro Gen-5

10

Carsten Andersen Chevrolet Camaro Gen-5

11

Kim Rødkjær Sørensen Chevrolet Camaro Gen-5

12

William P. Frank Chevrolet Camaro

13

Carsten Andersen Chevrolet Camaro Gen-5