Et af Danmarks største talenter inden for motorsporten Michael Christensen, kan se tilbage på en frustrerende start på sin GP3-sæson hos MW Arden-teamet. Danskeren løb ind i det ene problem efter det andet, og sluttede weekenden af på en skuffende 18.plads.

Michael måtte starte weekenden med kun at få fire omgange i træningen, og derefter holdte bilen stille p.ga el-problemer. Da kvalifikationen skulle køres var danskeren dog en af de hurtigste kørere på banen, men desværre er det nemt at komme til at ramme pit-limitter-knappen, som sænker bilens fart. Det skete for danskeren, og han mister et sekund og slutter på en 16.plads istedet for en mulig 6.plads i det store felt.

Dog var Michael ved højt mod da første race skulle køres. Danskeren har nemlig vist utrolig god fart på Barcelona-banen. Desværre staller bilen ved starten, og da den endelig kommer igang får Michael kun en enkelt omgang i bilen før den igen rammes af elektriske problemer og må udgå.

Det gav en startplacering som sidste mand i det godt 30 mands store felt til andet race. Danskeren kører sig dog helt frem til en godkendt 18. plads trods sine kampe med bilen. Alt i alt kan danskeren kigge tilbage på en weekend som helst skal i glemmebogen.

– Det er utrolig frustrerende med alle de problemer jeg løb ind i i weekenden. Jeg har faktisk aldrig været ude for noget lignende. Dog ser jeg frem mod løbet om en uge i Istanbul, og jeg håber at mit team har fået løst alle problemerne med bilen, fortæller Michael Christensen.

Næste løb for danskeren køres i den kommende weekend i Istanbul, og kan følges på racemag.dk.

Foto: GP3 Series