Weekenden nærmer sig, og mange motorsportsinteresserede vil sikkert befinde sig i nærhenden af Silkeborg i weekenden. Der bliver nemlig kørt Grand Prix på Jyllandsringen. Til dette arrangement, vil der i weekenden være mulighed for at komme helt tæt på en fuldblodsracer. Det er danske Kasper Andersen og FC Midtjylland, der i den kommende weekend, viser uhyret frem i Danmark.

Allerede fredag eftermiddag kan du opleve Superleague Formula raceren midt på Silkeborgborg torv, hvor teamet stiller op med trailer og fuld udrustning! Det er også muligt at få en snak med Kasper Andersen. Arrangementet foregår fra 14 – 18.

Er du både til fodbold og motorsport, er det  måske en god ide at møde op på Messecenter Herning Arena på lørdag, hvor FC Midtjylland tager imod FC København. I Pausen vil den voldsomme racer blive startet, og mon ikke den kan overdøve selv de mest højtråbende fodboldtilhængere.

Hvis du derimod ikke kan nøjes med at lytte og se på en stillestående racerbil, skal du møde op på Jyllandsringen søndag. Ud over DTC, og de mange andre spændende bilklasser, vil Kasper Andersen køre et par runder i raceren. Her vil han forsøge at få raceren rundt hurtigere end 1.06.103, der pt. er banerekorden for en formelbil på den 2300m lange bane. Banerekorden blev sat 30/04-2006 af Steffen Møller i en Formula Renault 2000, med 200 heste. Det bliver spændende at se, om Kasper Andersen kan tøjle den store formelracer med over 700 heste.

På Jyllandsringen vil der også være mulighed for at se Formel Ford, hvor nogle er morgendagens stjerner måske bliver udklækket. Mesterskabet føres i øjeblikket af Dennis Lind, der måske var et navn man burde skrive sig bag øret.

God racerweekend fra redaktionen.