Fukamuni Racing lukker efter to succesfulde sæsoner med Camaro Cup og DTC ned for aktiviteterne.

Teamet vandt med Jan Magnussen og Mikkel Mac det nye Danish Thundersport Championship for kører og teams i 2012 efter en stærk sæson med de i Danmark nye Camaro Cup-racere.

Nu er hele teamet dog sat til salg (se her).

– Vi har været med i fire år og vandt første mesterskab da vi startede med den lille Magnussen (Kevin, red.) i Formel Ford, og nu har vi sluttet af med at vinde med den store Magnussen, siger teamejer Søren Jensen til Racemag.

– Men vi har kørt to sæsoner nu i Camaro og har også været i USA, så det har været uden pause. Vi har store udgifter, dansk motorsport er dyrt, og bare det at vi er fra Sjælland gør, at vi har 200.000 ekstra udgifter i forhold til vores jyske kolleger. Oven i det har vi smadret fem motorer i år, så det er blevet dyrt. Bilerne er blevet forstærket, men det er stadig dyrt, siger han videre.

De to teamejere Søren Jensen og Mikkel Wangaa, kommer fra topstillinger i it-distributøren Atea. Og det store tidsforbrug på motorsporten er da også en af årsagerne til, at vinderteamet nu er at finde blandt Racemags køb/salg-annoncer.

– Vi har fuldtidsjobs ved siden af både Mikkel og jeg, og motorsporten er også et fuldtidsjob. Men jeg er sikker på, at der nogle der vil sige, at vi har et godt setup og alle remedierne og vi ved, at det virker, så vi kunne næsten ikke have gjort det bedre. Vi har vundet både internationalt og i Danmark, så vi har en god pakke til dem, der vil overtage, slutter han.