Fukamuni Racing og Casper Elgaards kommende DTC-teams kan blive deciderede storteams, som Team Essex og Team DBA var det i en årrække i DTC’s storhedstid.

Elgaard har tidligere meldt ud, at han håber at kunne stille med tre biler i DTC 2012. Fukamuni Racing åbner nu også op for, at der kan blive trangt i paddockteltet i næste sæson.

– Hvis vi får held med at få solgt et sæde mere og der er økonomi til det, vil det ikke være umuligt at vi kommer med tre biler i DTC i 2012, men intet er afgjort før vi kender vores aftaler, lyder det fra teamejer Søren Jensen til Racemag.

Fukamuni Racing går efter at stille med Jan Magnussen i DTC og gerne yderligere en kører – mindst. Teamets 2011-kører Martin Hansen skal efter planen køre løb i USA og formentlig den fællesnordiske cup i Sverige, Finland og Danmark.

– Vi planlægger at få en kører mere ind i teamet, men det vil i såfald være til DTC, da Martin (Hansen, red.) i år skal gøre sin uddannelse færdig på gymnasiet, hvorfor vi gerne vil sælge et sæde til den danske mesterskabsserie i Danish Thundersport Championship. Udover dette planlægger vi både de to løb i USA, som Martin skal køre sammen med Jan Magnussen, samt op til seks STCC løb, som Jan Magnussen nok vil have svært ved at køre, da han også i 2012 vil have en stram løbskalender med sin deltagelse i den amerikanske ALMS serie m.v., lyder det videre fra Søren Jensen.

– Derfor vil Martin køre de nævnte STCC-løb i sin egen bil, og der vil være et sæde ledigt til de løb, som en kører eventuelt måtte købe sig til, da det giver god mening for vores hovedsponsor, at vi også kigger nordisk i 2012, fortsætter han.

Det er især løbene på Ring Knutstorp, Mantorp Park og finalen på Solvalla i Stockholm, der er i fokus hos Fukamuni Racing. I 2011 var Ronnie Bremer på tale for teamet som erstatning for Jan Magnussen. Dialogen peger dog i en anden retning i øjeblikket.

– Vi er i dialog med Michael Christensen og Kim Rødkjær, men der er endnu ikke indgået nogen aftaler endnu, hvilket jo også snart skal være, da sæsonen starter den 28 april 2012. Så kørerne kan blot komme ud af busken og skrive på soje@fukamuni-racing.dk, opfordrer Søren Jensen.

Opfordringen er hermed givet videre.