Der var blæst til kamp fra alle sider til 2. heat – og det blev der i den grad også. Team Flexlease.nu’s Frederik Schandorff fik langt fra det ønskede løb, da han allerede inden starten måtte udgå, da en styrekugle på højre forhjul knak på vej ud af pitlane. Den uheldige Schandorff kørte en hel omgang tilbage til pitten, men måtte desværre lade sig udgå fra fjerde startposition.

Det gav god plads til Michael Markussen på sjette position, der fik en god start. Det samme fik Michelle Gatting fra 3. position, og var lynhurtigt fremme i kampen med Kasper Aaskov og Martin Andersen om føringen. Her blev tredjepladsen hurtigt vekslet til en andenplads, da Martin Andersen måtte se sig passeret. Så godt gik det ikke for Jan Magnussen og Casper Elgaard, der løb tør for plads ind i første sving. Jan Magnussen måtte trække sig fra sammenstødet med en defekt, og udgik, mens Elgaard kunne køre videre.

Ud på 3. omgang fik Martin Andersen en uheldig slutning på et ellers lovende heat, da han spandt af banen og ramte væggen, samtidigt med at Michelle Gatting umiddelbart foran kunne tage føringen foran Kasper Aaskov. Aaskov kunne ikke hænge på Gattings pace i længden, og kort efter blev polesitter Aaskov også sat under et massivt pres af Michael Markussen, der på 7. omgang kunne tage andenpladsen i heatet.

For Aaskov var strabadserne ikke slut. Også Kasper H. Jensen satte ham under et stort pres, og tog tredjepladsen, mens også Elgaard fandt vejen forbi. I mål gav det Kasper Aaskov en femteplads.

Ude foran tog Michelle Gatting en komfortabel sejr foran Michael Markussen og Kasper H. Jensen. Gattings heatsejr er i øvrigt den første til en kvinde nogensinde i DTC.

Michelle Gatting, vinder heat 2:
– Det var helt fantastisk. Havde god fart i bilen og kunne tage det roligt til sidst. Det var i virkeligheden meget kontrolleret, sagde hun efter løbet.