Det blev til endnu en velafviklet afdeling af Dansk Super Kart på Vojens gokartbane denne solrige juli-weekend. I de 8 deltagende klasser blev der leveret super præstationer af de i alt 86 kørere.

Endnu engang havde folkene bag DSK samt de frivillige fra Vojens Kart Racing fået stablet et super godt arrangement på benene.

Cadett Mini var både weekendens yngste og mindste felt med blot 6 deltagere. Det var endnu engang Marc Alexander Reistrup, der løb med sejren foran William Sterup Nielsen på andenpladsen og Sigurd Stubberub Frederichsen på tredje pladsen. Marc satte også tidtagningens hurtigste tid og sikrede sig dermed 10 ekstra point i mesterskabet.

I Cadett Junior var deltagerantallet heller ikke helt i top, men med blot 9 deltagere lykkedes det alligevel feltet at byde på spændende race. Denne gang var det Romeo Haagh, der løb med en dobbeltsejr. Magnus Lundstrøm blev to’er lørdag, mens Oliver Fodor Rasmussen blev det om søndagen. Sidste afdelings dobbelt-vinder Scott Mouro tog tredjepladsen lørdag. Søndag kørte Magnus Lundstrøm en tredjeplads hjem.

I OK klasserne var der lidt flere deltagere til at sætte gang i løjerne med hhv. 16 og 13 deltagere i OK Junior og OK. Om lørdagen i OK Junior løb Jonathan Weywadt med sin i alt tredje sejr i serien foran Victor Trudslev Nielsen på andenpladsen og Villads Lindenskov på tredjepladsen. Om søndagen blev posen rystet og det var Anton Saugmann Güllich, der tog sejren søndag samt satte den hurtigste tid i finalen. Jonathan tog søndagens andenplads mens Villads Lindenskov tog tredjepladsen.

Victor Trudslev Nielsen startede finaleheatet fra bagerste række, men fik kæmpet sig hele 11 placeringer frem i feltet til en fjerdeplads – dette bragte ham titlen som “dagens fighter”.

I OK sikrede Julie Friis en flot dobbeltsejr. Om lørdagen gjorde Tino Egeskov og Magnus Germansen Daae hende selskab på podiet, mens det om søndagen var Victor Wolfsohn og Robert Dieringer. Både Frederik Lystrup og Gianni Adriasani var ellers med i toppen i søndagens finale, men de udgik desværre begge før det kunne blive til nogen podieplaceringer.

KZ2 udgjorde weekendens største felt med hele 18 deltagere. Lørdagens finale blev vundet af Gustav Krogh efterfulgt af Rasmus Haugård og Frederik Kikkenborg. Rasmus Haugård tog sejren om søndagen og han fik selskab på podiet af Mads R. Thomsen og Isac Jacobsson.

I KZ2 gentleman klassen var det Ove Dalgård Christensen, der tog sejren mens Micki Lorenzen og Martin Pedersen gjorde ham selskab på podiet.

I DASU Junior var deltagerantallet heller ikke særlig højt med blot 6 kørere. Det blev Frederik Kierkegaard, der løb med sejren for anden weekenden i træk foran August Ørndrup og Oliver Ørndrup.
DASU Senior udgjorde heldigvis et noget større felt med hele 18 kørere: Her var det Alexander Müller der sejrede foran Rasmus Meldgaard og Emil Tanggaard.

Du kan se alle resultaterne og de samlede mesterskabsstillinger på Speedhive lige her.

Søndagens løb bliver sendt på Sport Live tirsdag d. 13 kl. 16 – find programmet her.