Perfection Racing præsenterer i dag deres 2010-satsning, som tidligere varslet. De regerende DTC-mestre har tidligere luftet ideen om et bilskifte fra de Chevrolet Lacetti og antallet af kørere er heller ikke kendt.

Teamet har allerede, som tidligere skrevet på Racemag, indstillet sigtekornet på Scandinavian Touring Car Cup. Hvorvidt det bliver til starter i DTC er dermed usikkert. Sikkert er det dog, at Bauhaus er ny sponsor, der dermed kaster sig i kamp med en kører, byggemarkederne tidligere har støttet – nemlig Jason Watt i den Bygma-bemalede SEAT Leon.

DTC-feltet får formentlig besøg af blandt andre Flash Engineering fra STCC i udvalgte afdelinger, ligesom der fortsat er spørgsmålstegn ved, om Alternative Engineering kommer med en bil i år. Det betyder, at der formentlig er maksimalt 10 biler til start i 2010-udgaven af DTC, der som nævnt kommer til at dele asfalt med den tidligere Renault Clio Cup.

Hold øje med Racemag for nyt om Perfection Racing 2010.

Foreløbig liste over teams i DTC og Scandinavian Touring Car Cup (STC) – kursiv markerer usikkerhed, fed bekræftet. Racemag følger udviklingen løbende.

Team – klasse – bil – kørere

Jason Watt Team Bygma – DTC + STC – SEAT Leon – Jason Watt

Hartmann Honda Racing – DTC + STC + ETCC – Honda Accord – James Thompson + Tomas Engström

Team FDM Tegee Dan Motorsport – DTC – SEAT Leon – Jens Reno Møller + Kim Holmgaard

Perfection Racing – STC + DTC – BMW 320si – ? + ?

K.C. Motorsport – DTC – BMW 320i E46 – Kim Morgan Jensen

Team? – DTC – Toyota Corolla T-Sport – Niels Christiansen

Alternative Engineering – DTC? – BMW? – Martin Jensen?

Carlsen Motorsport – STC – Peugeot 407 – Michael Carlsen

Har vi glemt nogen? Kommenter i kommentarfeltet herunder!

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk