Der var flere danske podieplaceringer, da ADAC-serierne gæstede Spa-Francorchamps.

Christina Nielsen sluttede sammen med Allan Simonsen som toer i Gentleman-klassen i søndagens løb, hvor det ellers indtil det sidste lignede endnu en sejr til danskerduoen. Den 20-årige Paul Green kunne dog snuppe sejren fra den danske racerkvinde på sidste omgang.

Farnbacher-kørerne blev klassificeret som 22. i lørdagens løb, en omgang efter vindende Frank Kechele og Nico Verdonck i Ford GT, mens det søndag blev til en samlet 13. plads. Dominik Baumann og Claudia Hürtgen vandt i BMW Z4 GT3.

I den samlede stilling fører Christina Nielsen fortsat i ‘Gentleman-klassen’.

Beer toer i ADAC Formel Masters-mesterskab

I Formel ADAC Masters blev det i første løb til en fjerdeplads til Nicolas Beer, mens Mikkel Jensen blev nier. I andet løb blev det til endnu en podieplads til Beer, der tog sig i mål på andenpladsen efter Picariello. Mikkel Jensen blev her syver.

Dét blev der ændret på til andet race, hvor Mikkel Jensen kunne indtage det næsthøjeste podietrin efter Jason Kremer, mens Beer tog weekendens anden fjerdeplads.

I det samlede regnskab indtager Nicolas Beer andenpladsen efter Alessio Picariello, mens Mikkel Jensen er tier.

Sejr til Bernstorff

I ATS F3 Cup var der store forventninger til Emil Bernstorff, der var kommet uheldigt fra start i første afdeling af den tyske F3-serie. Dansk/briten tog en fjerdeplads i første løb med Marvin Kirchhöfer som vinder. I andet løb var der gevinst til svenske John Bryant-Meisner, mens Bernstorff blev femmer.

Tredje gang var dog lykkens gang for Bernstorff (foto), der tog sin første sejr i serien i tredje løb på Spa foran sine to teamkammerater Artem Markelov og Marvin Kirchhöfer.

I den samlede stilling fører Kirchhöfer ikke overraskende med Bernstorff på fjerdepladsen