Svenske Flash Engineering har som tidligere nævnt på Racemag haft kig på at køre hele eller dele af DTC-sæsonen sideløbende med STCC. Nu bekræfter det svenske team så, at de deltager i hele sæsonen i 2010. Det svenske team har også lagt billet ind på at køre ETCC i løbet af året.

– DTC er et skridt i vores internationale ekspansion. Vi kører altid for sejren, og vores satsning i DTC er ingen undtagelse, siger teamchef og kører Jan ‘Flash’ Nilsson.

– At deltage i begge mesterskaber giver mange fordele. Vi kommer til at få en del kørsel på de danske baner, som også indgår i STCC, siger Jan Flash og hentyder til Jyllandsringen, som lægger asfalt til åbningsløbene i den nye, fællesskandinaviske satsning.

Dog kommer Sensommerløbet på Ring Djursland i midten af august til at falde sammen med STCC-afdelingen på Karlskoga. Da STCC kører løbene lørdag, har teamet som ambition at køre direkte til Danmark efter løbene i Sverige.

– Det bliver en god udfordring for os. Ambitionen er at køre til Ring Djursland om natten efter vi er kommet i mål i STCC for at køre der, siger Jan Flash.

Foto: Flash Engineering