FDM Motorsport har denne uge testet på Padborg Park forud for weekendens anden afdeling af DTC.  På baggrund af testen er Jens Møller optimistisk, når talen går på at forsvare føringen i DTC Cuppen.

– Jeg har hørt, at Per Poulsen har kørt hurtige tider under en test på banen forleden, og så har jeg også en formodning om, at Chevrolet- og Honda-teamene nok stadig vil være foran os. Men målet er holde øje med Per Poulsen i privat cuppen, så jeg kan tage fra Padborg Park med førstepladsen i behold. En meget ydmyg målsætning synes jeg, siger Jens Møller i en pressemeddelelse.

– Testen er gået fint. Jeg var nede og køre en omgang på 1.01,8 indenfor det sidste kvarter af vores testdag om eftermiddagen, og det var rigtig godt, for normalt er det om formiddagen, at man kører gode tider på Padborg Park. Chevrolet kørte hurtigere end os, så jeg tror, at vi mangler 3-4 tiendedele i at være helt fremme, siger Jens Møller.

Ved weekendens løb på Padborg Park stiller Team FDM Motorsport for første gang op med to biler, da Casper Elgaard var optaget af et Le Mans Series-løb ved DTC-premieren.

– Nu har jeg selvfølgelig misset løb 1, og jeg havde håbet på at kunne være med der og få den gode træning, det nu engang er at køre løb i DTC og være med og få den fornemmelse af det, men jeg håber da, at vi kan være konkurrencedygtige, siger Casper Elgaard.

Test aflyst for Team Telesikring

Selvom FDM Motorsport testede løs onsdag på Padborg Park, måtte Team Telesikring stå over deres planlagte test.

john_nielsen_dtc1– Vi havde lavet en aftale om at teste på banen, men det viste sig desværre ikke at være muligt at gennemføre den, siger teamchef Peter Ager.

– Baggrunden er kort og godt, at Padborg Park har nogle regler for den samlede mængde støj, som de deltagende biler må udsende, og her ville man ikke være i stand til at overholde reglerne, hvis vi også havde været til stede med vores biler, lyder det fra teamchefen.

Fotos: Thomas Norsted