Denne weekend går det igen løs i Superleague Formula, og denne gang på legendariske Monza  i Norditalien.

– Alle forbinder Monza med motorsport. Alle ved, at det er en legendarisk bane. Den ligger midt i Milano og har et fedt layout. Jeg glæder mig til at køre der. Jeg har forberedt mig på banen med blandt andet video. Jeg skal på jagt efter de berømte marginaler, så det er ekstremt vigtigt, at man kender banen og udnytter de muligheder, den byder på, siger FC Midtjyllands Kasper Andersen i en pressemeddelelse.

Efter skuffelserne på portugisiske Estoril er Kasper Andersen klar til igen at sætte sig bag rattet. En defekt motor, udskiftning på rekordtid og total nedtur, da den nye motor også var defekt, er fortid, som den ambitiøse kører har lagt bag sig.

– Jeg glæder mig til at komme i gang igen. Jeg er født optimist. Det kan kun blive bedre denne gang. Vi har været ramt af ærgerlige uheld af forskellig karakter i flere af de andre løb, men det er ikke noget, jeg tænker over. Det er et nyt løb. Jeg møder ind og starter på en frisk, og min motivation er stor. Hvis vi undgår uheld, ved jeg, at vi er blandt de bedste. Det har resultaterne vist, siger Kasper Andersen, der som sæsonens foreløbige højdepunkt kan se tilbage på en pole-position i Zolder.

Racerkøreren har op til løbet på Monza haft hjælp af Årets Mekaniker – kåret af Dansk Metal. Brian Nonboe Kristensen har arbejdet med Hi-Tech teamet og været med til at servicere bilen. Kasper Andersen er glad for at give noget igen til de folk, der støtter ham.

– Det er superfedt, at Brian har været med her. Det er dejligt, at jeg kan give ham en god oplevelse. Jeg håber, at han har fået noget ud af det, og jeg er helt sikker på, at han får en fantastisk weekend på Monza, siger Kasper Andersen.

Som noget nyt er løbene i denne næstsidste Superleague Formula-weekend 39 minutter lange, mod normalt 45 minutter. Dertil er superfinalen aflyst. Ændringerne skyldes det pressede program denne weekend med bl.a. International GT Open.

Weekendens Superleague Formula løb kan følges på dansk TV. Søndag sender Eurosport2 det første løb klokken 11.15, mens TV3+ sender weekendens sidste løb fra klokken 14.15.

Foto: Superleague Formula