Den 16 årige Dennis Lind fra Fluid Motorsport, kan nu kalde sig selv Danmarksmester efter en forrygende og intens DM Finale på Jyllandsringen! Begge løb var præget af høj intensitet, og klassen viste igen, at det er her de kommende stjerner i dansk motorsport skal findes.

Blot 1 point skilte de to mesterskabsduellanter Dennis Lind og Jesper K. Egebart inden finalen, der netop er blevet afviklet. Dennis Lind trak eller godt fra i mesterskabssammenhæng, da han tog adskillelige sejre i foråret. I efteråret var det dog Jesper K. Egebart, der fandt formen frem, og de to har gennem hele sæsonen leveret fremragende og publikumsvenligt race.

Tidtagning:
Tidtagningen i Formel Ford plejer at være en intens Fight om Pole Position, men denne gang viste Jesper Egebart, at han virkelig kan tøjle en Formel Ford racer i regnvejr. Hele 1,393sek. var han foran mesterskabsrivalen Dennis lind på andenpladsen, der blev fulgt tæt op af Rookien og tidligere Danmarksmester i Gokart Mikkel Mac.
Med vejrudsigterne for resten af weekenden lignede det en svær opgave for Fluid Motorsport, at indhente mere end et helt sekund i bilens setup.

Race 1
Med de to mesterskabsrivaler i forreste startrække på den stadigt regnvåde bane, var der lagt op til spændende race! Jesper Egebart på pole position laver en del hjulspin i starten hvilket gør, at Dennis Lind kan passere ham allerede fra start. Det varer dog ikke længe, inden de to rivaler ligger 1 & 2. Dennis Lind har dog et rimeligt forspring, og en oversatsning fra Jesper Egebarts side, gør At Dennis Lind kan køre sig i en ønskeposition frem med race 2. Jesper Egebart sætter dog løbets hurtigste omgang, ca. 0,5 sek. hurtigere end Dennis Lind. Dermed havde Fluid motorsport altså fundet en del at den manglende fart fra tidtagningen på den regnvåde bane.

3 point skiller dermed de to, og Dennis Lind skal blot slutte en enkelt plads bagved Jesper Egebart, for at løbe med mesterskabet. En overkommelig opgave.

Race 2 (gyseren)
Der var dog nerver på før sidste og afgørende heat, hvilket tydeligt afspejlede sig på kørerne. Dennis Lind laver den størst tænkelige fejl, ved at tyvstarte og mesterskabet synes at hænge i en yderst tynd tråd. Dennis Lind bliver idømt en “stop and go” og må køre i pit fra en førsteplads. Jesper Egebart overtager dermed føringen, og kan sikkert køre en sejr hjem! Dennis Lind kæmper en hård kamp for at komme op gennem rækkerne igen. En 2. plads er påkrævet, for at han kan kalde sig selv og Fluid Motorsport for Danmarks mestre 2009.

Med imponerende kørsel og vanvittige hurtige omgangstider af den unge Dennis Lind lykkedes det ham at køre sig op på en 4. plads inden løbets sidste omgang. I mellemtiden kommer der en smule regn på banen, hvilket gør det mere end almindeligt svært at styre de lette racere på tørvejrsdæk.  På det nye banestykke lykkedes det Dennis Lind at passere Joe Tanner, og han er dermed oppe som 3er. Herefter går det stærkt. Rookien Mikkel Mac der besidder anden pladsen, rammer en våd curb i nedbremsningen, og må en tur i græsset, og Dennis Lind kan fuldende en ellers umulig opgave, og køre i mål på den andenplads der udløser årets fornemste titel i Formel Ford.

Dennis Lind og stedfar Erik Magnussen
Dennis Lind og stedfar Erik Magnussen

Dermed kunne en teamchef Elvin Nielsen løfte pokalen og fejre det Danmarksmesterskab han ikke var vundet siden 2004. Ligeledes kunne han bagefter se på resultatlisten, at Dennis lind i sin opkørsel efter sin straf, satte ny banerekord for Formel Ford på Jyllandsringen: 1.08.986.Næste opgave for Dennis Lind og Fluid Motorsport er den berømte Formel Ford Festival i England, der bliver afholdt på Branch Hatch d.16-18 Oktober ! Et løb der tidligere er blevet vundet af Jan Magnussen i 1992.  Mere info følger…

Foto (c) : Gripping Media