Når de danske Le Mans-kørere som Tom Kristensen, Jan Magnussen og Christian Bakkerud rejser mod Le Mans til årets 24-timersklassiker, så sker det med friske lykønskninger i bagagen.

De danske racerfans får nemlig i Tivoli mulighed for at møde Le Mans-stjernerne og se nogle af Le Mans-racerne. Det sker torsdag d. 3. juni på Plænen i Tivoli.
 
Klokken 15 bliver dette års danske Le Mans-kørere præsenteret en for en, og bagefter kan motorsportfans uformelt hilse på alle racerkørerne, der kan overtales til at give autografer.

De yngre stjerner Allan Simonsen, Christoffer Nygaard og Christian Bakkerud deltager også i årets Le Mans, og de vil naturligvis også være til stede i Tivoli sammen med nogle af dansk motorsports største talenter fra formel- og gokart sporten.

– Jeg glæder mig til Tivoli og til at sige hej til de fans, der støtter os danske racerkørere. Jeg ser naturligvis også frem til at skulle kæmpe om Le Mans-trofæet igen, hvor jeg i min Audi er klar til duellen med ærkerivalerne fra Peugeot.  Mødet med de danske fans betyder enormt meget for mig, og når det sker på Plænen, så passer både stemningen og kulisserne. Jeg har rigtig gode minder fra Tivoli – og det er ikke bare fra karrusellerne, siger Tom Kristensen om arrangementet i en pressemeddelelse.

Vært er “Kanonkongen”, kendt fra P3. Le Mans starter 12. juni kl. 15, og Tom Kristensen er blandt favoritterne til at vinde løbet for 9. gang.

Foreløbigt program 3. juni:

11:00 Le Mans-bilerne udstilles på Plænen
15:00 Præsentation af årets danske Le Mans-kørere samt  næste generation af kørere
  Årets Metal-mekaniker afsløres
  Le Mans kørerne giver autografer
18:00 Le Mans bilerne forlader Tivoli