Der er lagt op til en fremragende sæson I årets udgave af Superleague Formula. Den samlede vinder af serien stilles nu en F1-test i udsigt af arrangørerne, mens præmiepuljen til totalvinderen er oppe på en million Euro.

Knapt har Superleague Formula offentliggjort en kalender med 12 afdelinger, der strækker sig fra april til november – hvis ikke senere. Tid og sted for finaleløbet er endnu ikke afgjort, men meget tyder på, det bliver et løb i Mellemøsten som fx Bahrain, Dubai eller Abu Dhabi.

Oven i den melding forlyder det nu også, at den samlede vinder får en test med et F1-team som præmie. Det er præmier, der ellers kun er forundt af mesterskaber, der har tilknytning til teams, F1 og FIA, herunder Formula Renault 3.5 og GP2.

Og den samlede vinder af mesterskabert får en økonomisk indsprøjtning på en million Euro. Nummer to vil få 500.000 Euro og tredjepladsen 250.000 Euro. Præmiepuljen til vindere af de enkelte finaler lyder på samlet fem millioner Euro, så der kan være penge i at køre Superleague Formula i 2010.

FC Midtjylland i økonomiske trængsler

Samtidig med meldingen om rekordstore præmier i 2010-udgaven af Superleague Formula, melder det danske team FC Midtjylland nu ud, at de ikke har økonomien på plads til en hel sæson. I en pressemeddelelse leder teamet efter ’samarbejdspartnere’, der vil spytte kroner i det danske fodbold- og racerhold.

Det kan være en særdeles trist meddelelse for Kasper Andersen, der har en aftale med teamet om at køre i denne sæson. Eventuelle interesserede sponsorer kan henvende sig til ledelsen i teamet via deres hjemmeside, www.fcmracing.dk.

Foto: Superleague Formula