Den 18 årige dansk/britiske Emil Bernstorff, med en fortid i Formula Ford (2010) og Formula Masters (2011) annoncerer i en pressemeddelelse et nyt samarbejde med BAM Motorsport Promotions, og har i 2012 planer om at køre Formula 3 i Europa.

Bernstorff blev i 2011 kronet ADAC Formula Masters Vice Champion, med fem sejre og 13 podieplaceringer – og blev nomineret til den prestigefyldte “McLaren Autosport BRDC Young Driver of the Year Award”, foruden at blive udvalgt til “MSA Academy member for 2012”

– Det er en fornøjelse for BAM, at få muligheden for at repræsentere Emil. Det er altid vores ambition at repræsentere det mest lovende talent, og Emil opfylder bestemt dette kriterie. Emil vil i 2012 tage Formula 3 med storm i Europa og forhåbentlig følge i fodsporende på tidligere mesterskabsvindere, som er fortsat til Formel 1, siger BAM Motorsport Promotions Dave Madgwick.

– Det er en fantastisk følelse, at være i stald hos BAM. At få kontakt til BAMs eksiterende partnere er en kæmpe mulighed for mig, og jeg ser virkelig frem til at køre gode resultater hjem, mens jeg lærer en masse gennem året som kan hjælpe min karriere fremad, siger Emil Bernstorff.

Nærmere information omkring Emils 2012 kalender er endnu ikke oplyst.