Casper Elgaard kørte sig i front af DTC i Juniløbet på FDM Jyllandsringen. Med en tredje- og en andenplads i de to løb fører Telesikring-køreren nu med et enkelt point til Robert Schlünssen og Jason Watt på en delt andenplads.

– Jeg er egentlig godt tilfreds. Jasons start ( i andet løb, red.) kan man altid diskutere, men han var 20-30 meter foran mig på første omgang. Der kom så lidt Clioer i vejen undervejs, men jeg fik hentet ham, så jeg er godt tilfreds, siger Casper Elgaard om sin weekend til Racemag.

– Det var helt ok, vi havde en tung bil, så det var svært at overhale, siger Elgaard om succesballasten i BMW-racerne, der vejede op mod 100 kg mere end bl.a. Watts SEAT.

– Bilen kørte ikke godt med den vægt, og jeg tror ikke, at vi kan få den til at fungere med så meget vægt. Vi ændrede lidt på den til andet løb, men vi turde ikke lave en for stor ændring for så at sætte det hele over styr, siger Casper Elgaard, der næste weekend deltager i Classic Race Aarhus.

Foto: Racemag