Casper Elgaard var på vej mod klassesejr på belgiske Spa for Team Essex, da hans team og holdkammerat  kørte med det øvrige DTC-felt ved åbningsløbet for knap to uger siden.

Men nu tager Casper Elgaard hul på sin danske sæson bag rattet af den sølvfarvede SEAT Leon, som han skal køre i 2009-udgaven af DTC. Dermed bliver det første gang, at Elgaard skal i løbsaktion i den spanske racer.

– Jeg håber da, at vi kan lege med i toppen på Padborg Park. Jeg synes, at Jens Møller viste gode takter til vores første løb, siger Casper Elgaard.

– Vi skal huske på, at vi er et nyt team med nye biler, som vi først er i gang med at lære at kende, og det vil tage lidt tid at komme helt op i fart, så en sejr er måske svær at nå på Padborg Park, men jeg håber, at jeg kan blande mig i top tre i nogle af løbene, siger Elgaard videre.

Jens Møller, der i sæsonpremieren var ene om at forsvare FDM Motorsports farver, kørte sig til to sejre i privatcuppen.

Foto: Christina Kronborg