Elgaard Motorsport er nu klar med kørerfordelingen på DTC-raceren med #8 på siden, der siden sæsonstarten har været delt af hhv. Kristian Poulsen, Michael Outzen og senest Jesper Sørensen.

Den blå/sorte racer bliver i Fælledparken kørt som planlagt af Kristian Poulsen, hvis kalender har kollideret med DTC-afdelingerne efter Åbningsløbet.

Michael Outzen trådte til i anden afdeling på Padborg Park, men fynboens plads blev snuppet af Jesper Sørensen til tredje afdeling.  Den tidligere Saxo Cup-kører, der har været væk fra banesporten i en årrække, melder dog klar til at køre de sidste tre afdelinger for det nye DTC-team.

Elgaard Motorsport råder dog også over en tredje bil, som har været parkeret siden Åbningsløbet som følge af leverandørens udfordringer med at levere dele. På sin Facebook-side meddeleler Elgaard dog, at en kører er klar til offentliggørelse på et senere tidspunkt.

Næste afdeling i Auto-G Danish Thundersport Championship er som bekendt de to gange super pole, der afvikles i forbindelse med CHGP i Fælledparken den 4.-5. august.