Casper Elgaard sæsondebuterede i DTC på Padborg Park i weekenden i den ene af FDM Motorsports SEAT Leon. Men selvom forventningerne forud for løbene var afdæmpede, er det alligevel en lidt skuffet Casper Elgaard, der reflekterer over weekenden. 

– Det var ikke, som jeg havde håbet. Jeg synes, at jeg kæmpede meget i denne her weekend for at finde farten, og jeg syntes også, at jeg fandt den til dels nogle gange, men jeg synes, at søndagen ikke har været optimal, siger Casper Elgaard, der peger på to faktorer, som påvirker resultaterne:

– Vi er kommet hjem med en motor, som ikke rigtigt trak, og den må vi desværre nok sende ned til SEAT for at få checket efter. Der var også alt for mange buler, så alt i alt ikke lige sådan en weekend, som jeg havde håbet på.

Bortset fra deltagerantallet, er der ikke meget, der har ændret sig i DTC siden Elgaard sidst kørte – en enkelt afdeling for Hartmann Honda Racing sidste år.

– Jeg synes egentlig ikke rigtig, at DTC er blevet hårdere, siden jeg sidst var med, men i disse her løb ligger man lige nogen placeringer længere nede. Der bliver altid uddelt flere buler, når du ligger omkring en 5-10 stykker, end der gør fra nummer et til fem, og det var der, jeg lå denne her weekend.

 Foto: Christina Kronborg