Som frygtet bliver denne weekends sjette afdeling af DTC uden Casper Elgaard i SEAT Leon. FDM Motorsport-køreren, der tidligere på sæsonen måtte stå over et løb, har ikke økonomi til at deltage på Ring Djursland.

– Siden i sommer, hvor jeg missede løbene på Padborg Park, har vi skullet finde økonomien til de to sidste løb. Det er så desværre ikke lykkes, men vi arbejder hårdt på at komme til DM-finalen, siger Casper Elgaard til Racemag.

Udsigterne til deltagelse for den tidligere mester blev ikke bedre ved Grand Prix Danmark, selvom Elgaard fra pole position tog sin første sejr i år – og den første til en SEAT-kører i 2009.

– Mit uheld i finalen var ret omfattende, og der var meget der blev ødelagt på bilen. Vi havde ellers en god weekend, hvor jeg føler jeg gik glip af en sejr i finalen – det vil vi gerne have rettet op på til DM-finalen, siger Casper Elgaard videre.

Elgaard forbereder sig i disse dage til Vild med dans på TV 2. Ud over det har den tredobbelte mester et travlt program med sponsorarrangementer.

Teamkammerat vil udbygge føring

Mens Elgaard i weekenden skal køre sponsorkørsel for sin personlige sponsor i den lynhurtige elbil Tesla, skal Jens Reno Møller i den sølvfarvede SEAT Leon fokusere på sin føring i DTC Cuppen. Og midtjyden har fået optimal forberedelse op til næstsidste DTC-afdeling.

– Jeg føler mig virkelig godt forberedt denne her gang. Jeg har jo virkelig banen inde i kroppen. For fjorten dage siden deltog jeg i et langdistanceløb på Ring Djursland, hvor jeg nåede at køre to og en halv time, så jeg føler mig helt klar til løbet denne her gang, siger Jens Reno Møller.

Hvem vinder samlet? Deltag i afstemningen nederst!

Foto: Thomas Norsted