Casper Elgaard var nærmest ikke til at stoppe søndag, da finaleafdelingen i Auto-G DTC blev kørt.

Elgaard startede suverænt fra stående start og tog føringen med en hårdt jagtende polesitter Ronnie Bremer bag sig.

Bremer var ved flere lejligheder tæt på Elgaard, der dog forsvarede føringen – og med fire omgange igen mistede vinderen af søndagens første løb lidt til den førende Elgaard.

Og sådan blev det – Elgaard kunne vinde med knapt et sekund til Bremer, der igen havde knap fire sekunder til Nicki Petersen. Jan Magnussen kørte sig frem til en fjerdeplads foran Anders Fjordbach. Marius Nakken sluttede sekser foran en uheldig Mikkel C. Johansen, der blev vendt rundt i en duel midt i løbet. Kasper H. Jensen blev bedste rookie med en ottendeplads foran Nicolai Eberhard og Martin V. Jensen.

En kort safetycarperiode afbrød løbet i begyndelsen, hvor Stephan Francis Høyer og Elling Sebastian Aarvik var i karambolage i Hestesko-kurven.

John Nielsen, Patrick Egsgaard og Jesper Egebart udgik også.

Resultatet af tredje løb i Auto-G DTC ved Yokohama DM-finalen:

Pos Navn Bil
1 Casper Elgaard Ford Mustang 12 omg
2 Ronnie Bremer Chevrolet Camaro 12
3 Nicki Petersen Chevrolet Camaro 12
4 Jan Magnussen Chevrolet Camaro ZZ4 12
5 Anders Fjordbach Dodge Challenger 12
6 Marius Nakken Chevrolet Camaro Gen-5 12
7 Mikkel Johansen Ford Mustang 12
8 Kasper H. Jensen Chevrolet Camaro 12
9 Nicolai Eberhard Ford Mustang 12
10 Martin V. Jensen Ford Mustang 12
11 Jesper Sørensen Dodge Challenger 12
12 Henrik Nøhr Jensen Chevrolet Camaro 12
13 Bjarne Nordal Chevrolet Camaro Gen-5 12
14 Molly Pettit Ford Mustang 12
15 John Nielsen Dodge Challenger 7
16 Patrick Egsgaard Chevrolet Camaro ZZ4 4
17 Elling Sebastian Aarvik Chevrolet Camaro 1
18 Jesper Kilstrup Egebart Chevrolet Camaro 0
19 Stephan Francis Høyer Chevrolet Camaro 0

 

3 KOMMENTARER

 1. DTC organisationen er nødt til at omstrukturere mht de dommere. Jeg så onboard kamera optagelsen fra Bremers bil iforbindelse med de 2 strafbaner han får. Elgaard laver en fejl inden sving 10 og kører for bredt. Bremer udnytter det og kører op på siden af ham. Så drejer Elgaard ind i siden på Bremer men Bremer får straffen..??
  Jeg forstår slet ikke at de ( bremer + team ) gider finde sig i de sindsyge domme de altid får.? Men dasu dommer Munkholm har vist et personligt horn i siden på Ronnie Bremer som går langt tilbage i tiden… Flot at han så skal ødelægge godt race ved at bortdømme ham hver gang de kører i danmark. Til sidste GP på jyllandsringen fik Bremer 4 strafbaner og 2 stop-and-go…
  Jeg holder med Bremer nu da han har alle odds imod sig og er underdog hver gang han kører i dk.

 2. Det er ikke Bremer de er efter. kun hvis han overhaler Elgaard det er jo fars dreng han skal vinde især på Jyllands ringen når man ser tilbage på de titler Casper har får man et dårligt indtryk på Dtc og deres måde at styre tingene på godt der kommeren ny klasse håber der er en retfærdig dommer der

 3. Kurt, nu er det slet ikke Peter Elgaard der dømmer løbene. DTC har snakket med dommerne, og der kommer til at ske ændringer i DTC næste år. Det er altid nemt at kritisere den måde andre gør tingende på. Jeg synes selv at DTC er ved at blive langt bedre end det har været før, og det er stadig i udvikling.

  Og iøvrigt, kører Casper Elgaard utrolig fair !
  Man skal huske at det er eliten i Dansk motorsport, og alle vil vinde og går chancen når den er der. Hvis vi ikke gjorde det skulle vi blive hjemme.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her