Den tidligere DTC-mester er nu bekræftet tilbage i dansk motorsport. Casper Elgaard stiller som ventet i den kommende sæson til start i en SEAT Leon, der tidligere er blevet kørt af Sturup Raceway.

– Efter et års fravær har jeg ønsket at komme tilbage til DTC. Jeg har arbejdet på flere forskellige muligheder, bl.a. hos nogle af de eksisterende teams, men det er så endt med, at jeg har etableret mit eget team, siger Casper Elgaard.

Foreløbig hedder teamet Team FDM Motorsport, men dialogen med potentielle sponsorer kan i bedste fald betyde et andet navn.

I 2008-sæsonen deltog Casper Elgaard i Le Mans Series med Team Essex og havde blot en enkelt start i DTC. Det var på Padborg Park, hvor han kørte i en Honda Accord for Hartmann Honda Racing.

– Jeg glæder mig meget til at komme tilbage og atter køre en fuld sæson. Mange af de topkørere, som jeg kæmpede imod, sidste gang jeg var med i serien, tegner alle til at komme med i år, så det skal blive spændende at tage kampen op mod gamle rivaler som Jan Magnussen og Henrik Lundgaard. Jeg er sikker på, at vi går en meget spændende DTC-sæson i møde, siger han i en pressemeddelelse.

Holdet forventer at indsætte begge Leon-racere og er i dialog med flere kandidater.

Foto: Morten Alstrup