DM-finalen byder på gensyn med Casper Elgaard i FDM Motorsports SEAT Leon. Som skrevet tidligere på Racemag måtte den tidligere mester stå over Sensommerløbet på Ring Djursland. Men nu er finanserne altså på plads, så der kan følges op på de meget lovende takter fra Grand Prix Danmark.

– Det bliver dejligt. Ikke fordi jeg ikke gider danse, men fordi jeg glæder mig til at skulle ud at køre igen, siger århusianeren og hentyder til sin nye karriere som dansesmølf på tv.

– I år har været et specielt år, hvor jeg ikke har kørt så meget som tidligere, men det har været et svært år for alle at finde sponsorerne til det, og når man ikke har dem, kan man ikke køre. Jeg glæder mig til at komme i bilen igen, specielt efter sidste løb, hvor jeg vandt et heat og tog en pole position, siger Elgaard i en pressemeddelelse.

Det bliver dejligt. Ikke fordi jeg ikke gider danse, men fordi jeg glæder mig til at skulle ud at køre igen

I det samlede mesterskab har den tidligere tredobbelte mester ikke mulighed for at gøre sig gældende, men han har stadig en drøm for denne sæson.

– Der er to ting, vi gerne vil. Jens’ chancer for privat cup-mesterskabet er naturligvis det vigtigste, men vi vil også gerne vinde finalen og slutte af med et godt resultat. Det skulle helst være teamets første finalesejr, og det er en vigtig ting til arbejdet frem mod næste sæson. Det vil være godt med et boost, men det er selvfølgelig Jens’ privat cup-mesterskab, der har første prioritet.

Casper kan ikke – men hvem kan – vinde mesterskabet, altså. Giv dit bud i afstemningen herunder.

Foto: Thomas Norsted