Kort før klokken 21.00 blev Peugeot #8 med Sebastien Bourdais trykket i pitgaragen med et gearkasseproblem. Reparationen betød, at søsterbilen med nummer ni på siden overtog føringen.

Efter otte timers kørsel fører Marc Gene med to omgange ned til Audi med nummer 1. Tom Kristensen i bilen er toer i stillingen, men taber stadig tid til den førende Peugeot. Ifølge Dindo Capello har alle Audierne lidt meget af understyring, hvilket til dels er løst ved at skifte fronten på bilerne.

Treer i stillingen er Peugoet med nummer 8, mens Pescarolos Peugeot er nummer fire.

Audi #2 røg af banen i Porsche-kurverne med Lucas Luhr ved rattet kl. 21.30. Skaderne var så omfattende, at bilen blev trukket ud af løbet. Også Audi #3 er langt efter de førende efter Premats afkørsel efter ti minutter.

De to Team Kolles Audi ligger nummer seks og syv, men Christian Bakkeruds #15 lidt efter søsterbilen.

Team Essex er tilbage i front i LMP2-klassen, efter NAVI Team Goh-bilen overhalede Kristian Poulsen i den danske Porsche Spyder RS. Barazi-Epsilon-bilen med Juan Barazi ligger som nummer fire i klassen.

I GT1-klassen ligger Corvette med nummer 63 fortsat i spidsen – knap en omgang foran søsterbilen med nummer 64.

Hankook-Farnbacher-Ferrarien med Allan Simonsen ligger nummer syv i GT2-klassen, tre omgange efter den førende Ferrari fra Risi Competizione.

Foto: Porsche