Det tidligere GP2-team har nu offentliggjort, at de byder på de sidste pladser på gridden til F1 VM 2011. Det tidligere Renault juniorteam har kig på den plads, der er blev efterladt af US F1 op til denne sæson.

FIA har inviteret interesserede teams til formelt at ansøge om pladserne før den 15. april. Og det italienske team melder sig nu i rækken, skriver Autosport.

Durango stoppede i GP2 i 2009 grundet finansielle problemer. En række nye investorer skulle dog være i hus, så fremtiden er sikret for teamet. Og det er blandt andet investorernes ønske, at Durangos fremtid ligger i F1, ifølge teamchef Ivone Pinton.

– Efter alle dårlige ting skete sidste sæson, så gjorde vi vores bedste for at finde nye partnere til vores racing-aktiviteter, siger Pinton til Autosport.

– Det tog ikke lang tid for os at forstå, at interessen kun kunne blive vakt omkring Formel 1, og intet andet. Så vi har skubbet på i den retning, og i med forsøget på at komme i Formel har vi opbakning fra to meget store internationale grupper, siger Pinton uden at sætte navn på.

Durango har tidligere også kørt i F3000, F3 og i sportsvogne og planlægger i 2010 at hoppe ind i Auto GP-serien.

Foto: FIA