DTC’s deltagelse i den skandinaviske cup i 2010 betyder samtidig et farvel til Dunlop som dækleverandør til serien. Ny leverandør er Yokohama, der fremover skal levere det sorte guld til DTC.

Yokohama har siden 2006 være leverandør af racerdæk til World Touring Car Championship (WTCC). Yokohamas VM-kontrakt er netop blevet forlænget til 2012, og DTC kommer til at skulle benytte samme type dæk som i det officielle VM.

– At vi i Danmark nu skal bruge dækket fra VM-serien, har været en vigtig forudsætning for vores fremtidige planer for mesterskabet, hvor vi har indledt et samarbejde med klassens svenske pendant, STCC, om at afvikle en række fælles løb i 2010, siger Peter Elgaard fra DTC.

– Helt konkret gik STCC i Sverige over på Yokohama i sæson 2009 med stor succes, og med den samme type dæk på både DTC- og STCC-bilerne er der lagt op til nogle spændende fælles løb, hvor vi er garanteret jævnbyrdig konkurrence, siger han videre i en pressemeddelelse.

Yokohama leverer også dæk til 1600 Challenge og Advan Cup i dansk motorsport.

Hvad synes du om Scandinavian Touring Car Cup – er det vejen frem for DTC? Giv din stemme herunder og kommenter nyhederne i feltet lige under!

Foto: Thomas Norsted