Martin Jensen har de seneste to sæsoner kørt for Karsten Rees DTC-satsning i BMW 320si. Hvad det bliver til i den kommende sæson for Albertslund-køreren står endnu ikke klart. Sjællænderen, der endte som ottendebedste i DTC i 2009, kan ende i så vidt forskellige mesterskaber som DTC og ALMS.

– Jeg arbejder på en masse forskellige ting for 2010, og jeg har mange spændende bolde i luften. Jeg har kontakt med mit gamle team i USA, hvor min tidligere teamchef er dukket op i sporten igen. Det kunne godt blive interessant, siger Martin Jensen, der i givet fald vil vende tilbage til ALMS.

I 2005 kørte han en række løb i det amerikanske gt-mesterskab for BAM! (British American Motorsport) i Porsche 996 RSR. Det gav en ottendeplads i 12-timersløbet på Sebring (foto), en andenplads på Portland-banen og en femteplads i Petit Le Mans på Road Atlanta.

Martin Jensens Porsche 996 RSR fra BAM! på Sebring i 2005

– Det afhænger meget af, hvad pengemændende bag teamet ønsker, eller om min tidligere teamchef får sin vilje og kan sætte mig i en af bilerne. Men med mere end 20 biler i GT2-klassen kan det blive rigtig sjovt, siger Jensen, der dermed måske bliver konkurrent til sin teamkammerat fra 2008 og 2009 i DTC, Jan Magnussen.

Martin Jensen har også flere muligheder i DTC – men endnu er ingen aftale på plads.

Fotos: Kim Igel, www.igel.it og American Le Mans Series