Jason Watt og Team Bygma Jason Watt Racing er helt klar til Padborg Open denne weekend, når anden afdeling af DTC afvikles.

Syv point skiller SEAT-køreren fra Robert Schlünssen i toppen af DTC, og med Watts historik på den sønderjyske bane, så er målet klart for den populære racerkører.

– Jeg har altid haft det godt med Padborg Park og kan bremse sent, så det skal nok give lidt underholdning, siger Watt til Racemag. Watt blev i Padborg Open 2009 toer – en forløsende podieplacering for køreren i den hvide Leon.

– Jeg håber da at gøre det en tak højere i år, siger han. Og mulighederne er der bestemt, særligt eftersom flere af kørerne fra podieplaceringerne sidste år ikke er til stede denne gang. Men Watt har også gjort sit hjemmearbejde forud for anden afdeling.

– Vi føler os helt klare, men der er ikke nogen, der har det helt store kendskab til Padborg Park på Yokohama-dækkene. Vi har dog fået analyseret data efter Åbningsløbet og har fundet lidt fejl, så eftersom vi var godt tilfredse efter de løb, så er vi nu helt klar, siger Jason Watt.

Se tidstabel, link til livetiming mv. her på Racemag – klik her!

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk