Hvad Racemag spåede for kort tid siden er nu bekræftet. Auto-G Danish Thundersport Championship kører en af afdelingerne i 2013 på bybanen ved Mindeparken i Aarhus til Classic Race Aarhus.

Det der ligner en win-win-situation for både DTC og CRAA er nu et faktum. DTC-racerne kommer ud i en mesterskabstællende afdeling i Aarhus, når CRAA løber af stablen den 17.-19. maj 2013.

– Banen til Classic Race Aarhus er stor og spændende. Der kan køres stærkt, og da det tæller med i danmarksmesterskabet, så køres der for at vinde. Men, det bliver ekstremt udfordrende for kørerne. Jeg er overbevist om, at det vil falde i publikums smag at få en ægte motorsports-oplevelse. DTC vil se frem til, at vi kan være med til at trække publikum til Classic Race Aarhus, og vi håber på, at vi kan give endnu flere lyst til også at opleve dansk motorsport på de permanente racerbaner, siger DTC-promotor Peter Elgaard i en pressemeddelelse.

DTC-mesterskabet håber i 2013 på flere tilskuere og deltagere efter en svær opstartssæson. Og det aarhusianske gadebaneløb har trods stort publikumstal kæmpet med økonomien.

– Vi er rigtig glade for, at DTC bliver en del af Classic Race programmet. Vi vil hele tiden gerne give publikum noget nyt og endnu bedre, og det er vi overbeviste om, at DTC kan være med til. Vi ser også et historisk perspektiv fra nogle af de ”muskel-biler”, der allerede deltager i Classic Race Aarhus og så op til de klassiske ”muskel-biler” som Chevrolet Camaro og Ford Mustang, der kører i Auto-G DTC.

– Classic Race Aarhus er et kultur-arrangement for den brede familie med særlig fokus på biler og bilhistorie. Vi ser meget frem til også at få et mesterskabs-tællende DTC-race på programmet. DTC-kørerne og de spændende DTC-racerbiler vil appellere til det brede publikum og tiltrække yderligere motorsportsentusiaster til Classic Race Aarhus, fastslår Niels Brøchner.

Casper Elgaard har før kørt på banen i sin hjemby og er også ambassadør for løbet.

– Det er en rigtig god bybane i Aarhus, hvor det vil være spændende og intenst at køre Auto-G DTC. Samtidig kan DTC-kørerne give publikum et fantastisk race og show. Jeg glæder mig rigtig meget og ved, at det bliver utrolig spændende.